Showbiz

#monden #bani #umanitar #sange #boala #sanatate #ajutor #connect-r #alte-genuri #r&b #pop #hip hop

Connect-R se implica in salvarea unui copil

Rapper-ul Connect-R, care in prezent modereaza emisiunea „Bravo Show” de pe Kanal D, se implica in actiuni umanitare. Artistul, impresionat de cazul lui Stefanut , un copil diagnosticat cu o boala ereditara a sangelui, s-a hotarat sa-i sara in ajutor.

Artistul se va implica in campania „Ajutati-l pe Stefanut” prin care spera sa faca rost de cei 171.000 de euro de care are nevoie baiatul pentru a se salva. Boala lui Stefanut, care face ca organismul micutului sa nu primeasca suficienta hemoglobina , are nevoie de un tratament costisitor.

In cadrul emisiunii sale de sambata, Connect-R impreuna cu invitatii sai vor purta tricouri inscriptionate cu mesaje de solidaritate pentru Stefanut.

“Povestea m-a impresionat. Mi-am dat seama ca, desi nu este vorba despre o boala grava, ea ii poate fi fatala daca noi nu vom face nimic. Am convingerea ca, pana la urma, Stefanut se va face bine! Dar, pentru asta, are nevoie de ajutor! Propun sa-l ajutam cu totii, chiar daca este criza!”, a marturisit artistul pentru revista VIP .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea