Showbiz

#dracula:year zero #dracula #sam worthington

Confirmat! Sam Worthington este Dracula

Sam Worthington a fost si el muscat de febra vampirilor. Starul din Avatar a fost confirmat in rolul principal din Dracula : Year Zero, relateaza digitalspy.co.uk.

Producatorul urmatorului proiect cinematografic despre Dracula, Mike de Luca a spus pentru revista australiana Encore: “Scenaristii au venit cu o idee ingenioasa care combina personajul istoric Dracula cu cel din cartea lui Bram Stoker .”

“Cred ca vampirii sunt candidatii ideali pentru a fi mereu reinventati. Este ceva legat de mitologia lor care fascineaza fiecare generatie. Si fiecare generatie creeaza propria versiune a mitului vampirilor”, a mai declarat de Luca.

Filmarile la Dracula: Year Zero  sunt programate sa inceapa in iunie 2011, insa cum productia se afla de abia in etapa de dezvoltare, datele se pot schimba, ceea ce inseamna ca filmul nu va ajunge la cinema mai devreme de vara lui 2012.

Regia este semnata de Alex Proyas, iar scenariul a afost realizat de Matt Sazama si Burk Sharpless.

Asadar, pregatiti-va pentru un blockbuster care va semana foarte mult cu Clash of Titans si Twilight, doar ca actiunea va fi plasata in Evul mediu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea