Showbiz

#piata constitutiei #16 mai 2010 #bucuresti #romania #ac/dc #concert #confirmare #rock

Confirmare oficiala: AC/DC vine in Romania! (VIDEO)

Mos Craciun le aduce romanilor in 2010 multasteptatul concert AC/DC . In cadrul unei conferinte de presa sustinuta astazi, Marcel Pavel si D&D East Entertainment au anuntat ca celebra trupa australiana va concerta pe 16 mai 2010 , in Piata Constitutiei din Bucuresti.

“Era singurul loc din Romania care putea fi cat se poate de aproape de cerintele AC/DC”, a declarat Lenti Chiriac, production manager D& D Entertainement. 
 
Tot in cadrul aceluiasi eveniment vor mai urca pe scena 2-3 trupe care vor fi selectate chiar de cei de la AC/DC
 
Concertul din 16 mai 2010 face partea din segmentul european al turneului de promovare al celui mai nou disc AC/DC, “Black Ice”.

Biletele vor fi puse in vanzare miercuri, 16 decembrie, incepand cu ora 9.00. Primele 20000 de bilete vor costa 120 lei, dupa care ele vor fi comercializate la pretul de 140 lei.
 
Pentru acest concert vor fi  disponibile 3000 de bilete Golden Circle la pretul de 250 de lei.  De asemenea, vor fi scoase la vanzare si bilete VIP (in numar de 2000) la pretul de 450 lei. La pretul unei bilet se va adauga o taxa de 6% din valoarea sa. Pentru concertul AC/DC vor fi puse in vanzare 70.000 de bilete.
 
Biletele se vor putea achizitiona online pe eventim.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, librariile Humanitas si in reteaua de librarii Carturesti. Vor exista aproximativ 400 de puncte de vanzare a biletelor.  De asemenea, organizatorii au anuntat ca in cel mai scurt timp va fi implementat un sistem prin care biletele vor putea fi achizitionate in doua rate.
 
Urmareste mai jos un material video cu imagini din conferinta de presa sustinuta de organizatorii concertului AC/DC la Bucuresti: 
 
  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea