Showbiz

#sala palatului #bucuresti #concurs #sandra #concert

Concurs: Castiga doua invitatii duble la concertul Sandrei din Bucuresti

Vineri, de la ora 20:00, regina muzicii disco a anilor ‘80, Sandra , va sustine un concert in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti.

Concertul face parte din turneul de promovare a noului album, Back to live, lansat in luna martie a acestui an si este al patrulea concert Sandra in Romania.

Invitatul special al acestui concert este italianul si va deschide super show-ul ce va fi continuat de catre regina muzicii disco a anilor '80, (Modern Talking).


Daca iti place muzica disco a anilor ’80 si vreo sa o auzi pe Sandra live la Sala Palatului, atunci participa la concursul nostru si poti castiga una din cele doua invitatii duble la concertul din 6 noiembrie 2009 .

Cum poti participa?

Intra pe forum.acasa.ro, dand click AICI. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida , iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 5 octombrie – 2 noiembrie 2009 . Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs si personal pe adresa de e-mail.

 

Sandra - Magdalena

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea