Showbiz

#pop #concert #michael bolton #constanta

Concertul lui Michael Bolton amanat pentru 30 iulie

Desi initial show-ul lui Michael Bolton de la Constanta a fost anuntat pe data de 17 iulie, organizatorul, International Creative Artists a obtinut pentru Romania o data mai buna, 30 iulie, in plin sezon estival .

Locatia evenimentului va da si ea un plus de spectaculozitate, concertul urmand sa aiba loc pe platoul din zona Portii 1 a Portului Constanta.

Biletele pentru concertul lui Michael Bolton s-au pus deja in vanzare si au preturile cuprinse intre 60 si 200 de lei. Biletele se pot achizitiona de la Sala Palatului din Bucuresti, reteaua magazinelor Germanos, reteaua magazinelor Vodafone, Librariile Carturesti, Librariile Humanitas , reteaua magazinelor Orange si online pe eventim.ro si bilete.ro.

Concertul de la Constanta poarta numele ultimului sau hit al lui Bolton, "Murder My Heart", melodie pe care artistul american a compus-o cu celebra Lady Gaga. In cadrul acestui concert, Michael Bolton isi va promova noul sau album " One World One Love".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea