Showbiz

#romania #eros ramazzotti #concert #confirmare #pop

Concertul lui Eros Ramazzotti la Bucuresti a fost confimat (VIDEO)

Concertul lui Eros Ramazzotti in Romania devine o certitudine. Eros Ramazzotti va canta pe 10 iulie, pe Stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti, au confirmat Cramps Music Italia si InMusica Events Romania, organizatorii evenimentului.

Biletele, ale caror preturi inca nu au fost comunicate , vor fi puse in vanzare incepand cu data de 10 martie. Ele vor putea fi cumparate din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas, si online, pe eventim.ro. Concertul face parte din “Ali e Radici - World Tour 2009- 2010 ", turneul de promovare al celui mai nou album al cantaretului italian.

Eros Ramazzotti este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti italieni. Ramazzotti a vandut peste 40 de milioane de albume in cei 25 de ani de cariera. Printre cele mai cunoscute piese ale sale putem aminti: "Se bastasse una canzone", “Piu bella cosa”, “Un'altra te”, “Cose della vita”.

"Piu Bella Cosa"



"Un Emozione Per Sempre"

"Cose De La Vita" (feat. Tina Turner)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea