Showbiz

#bucuresti #concert #bob dylan #folk #alte-genuri

Concertul lui Bob Dylan se muta pe Zone Arena

Concertul pe care Bob Dylan il va sustine pe data de 2 iunie la Bucuresti isi schimba locul de desfasurare, se arata intr-un comunicat de presa remis de organizatori.

Din motive de ordin logistic, concertul lui Bob Dylan nu se va mai tine pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter, ci in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti.

“Bob Dylan este un nume legendar al muzicii internationale si ne bucura faptul ca in sfarsit concerteaza si in Romania, mai ales ca piesele sale au cucerit mai multe generatii de public, din anii ’60 pana in prezent. Acest lucru s-a observat si in vanzarile de bilete, cele VIP fiind aproape sold-out. Dincolo de beneficiile de ordin logistic oferite de noua locatie, Zone Arena permite si acomodarea mai multor spectatori pe scaune, acesta fiind factorul hotarator in schimbarea locatiei concertului”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Zone Arena, situata in cartierul Floreasca, se intinde pe o suprafata de trei hectare si beneficiaza de una dintre cele mai mari scene din Romania, precum si de o structura modulara ce permite schimbarea configuratiei tribunei in functie de numarul de spectatori.

In deschidere lui Bob Dylan de la Bucuresti vor canta Nicu Alifantis & zan si Bucium. Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate online, de pe myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea