Showbiz

#depeche mode #anulat #cocncert #oficial #bucuresti #atena #personal jesus

Concertul Depeche Mode de la Bucuresti a fost anulat

Pe site-ul trupei Depeche Mode a fost anuntata oficial anularea concertului din 16 mai, care ar fi avut loc la Bucuresti, dar si pe cele din Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai) si Zagreb (21 mai).

Trupa Depeche Mode a transmis fanilor ca regreta situatia si ca spera ca starea de sanatate a solistului Dave Gahan se va imbunatati repede.

"Ne pare rau ca trupa nu va mai putea sustine acest concert la data stabilita, speram doar ca Dave sa-si revina cat mai repede. Sunt intr-adevar momente mai dificile, in primul rand pentru membrii Depeche Mode, dar suntem siguri ca fanii din Romania inteleg situatia si sunt alaturi de Dave si de trupa. In acest moment ne aflam in legatura cu agentul turneului pentru reprogramarea concertului" a declarat Laura Coroianu, director executiv Emagic, organizatorul spectacolului.

Tot pe site-ul oficial Depeche Mode gasim un anunt facut catre posesorii biletelor, care sunt sfatuiti sa le pastreze pana la un viitor anunt legat de o posibila reprogramare a concertului, atat in Romania cat si in celelalte 5 tari. In schimb, cei de la Emagic spun ca biletele pot fi pastrate pentru unul din concertele B’ESTFEST.

"Suntem alaturi de toti fanii care asteptau cu nerabadare concertul si se simt dezamagiti in aceste momente, regretam alaturi de ei ca nu ne vom mai putem bucura de prezenta Depeche Mode in acest weekend. Pana avem vesti noi privind starea de sanatate a lui Dave si o confirmare asupra reprogramarii concertului, ne dorim sa putem compensa macar in parte tristetea fanilor, oferindu-le posibilitatea de a opta pentru concertele din cadrul B’ESTFEST, la tarife speciale!" a adaugat Laura Coroianu.

Pe 12 mai, David Gahan , solistul trupei, a fost internat intr-un spital din Atena, fiind suspectat de gastroenterita. Din acest motiv, spectacolul din Grecia, care trebuia sustinut in acea zi, a fost anulat.

Depeche Mode - Personal Jesus

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea