Showbiz

#rock #concerte #big four #cinema

Concertele Metallica, Megadeth, Anthrax si Slayer din Bulgaria, difuzate si in Romania

Metallica, Slayer , Megadeth si Anthrax vor marca turneul istoric “The Big Four ” printr-un eveniment international, concertul acestora din cadrul Sonisphere Bulgaria urmand sa fie transmis live in cinematografe din intreaga lume, in data de 22 iunie. Romania se afla pe lista tarilor care se vor bucura de acest mega – eveniment.

Concertele din data de 22 iunie din cadrul sonisphere festival de la Sofia, Bulgaria, vor fi transmise in acelasi timp in 450 de cinematografe din Statele Unite si in peste 350 de cinematografe din Europa, Canada sau America Latina. Inregistrarea evenimentului va fi difuzata si in Australia, Africa de Sud si Noua Zeelanda.

Biletele pentru evenimentul “The Big Four:  Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax” au fost puse in vanzare vineri 21 mai in Statele Unite si se vor putea cumpara in restul lumii incepand cu data de vineri, 28 mai. Pentru a vedea lista de cinematografe, inclusiv cele din Romania, accesati www.thebigfourlive.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea