Showbiz

#2010 #septembrie #concerte #alte-genuri #electro #rock

Concertele lunii septembrie

Vara a trecut, asa ca si numarul de concerte in luna septembrie este in scadere comparativ cu ce am avut parte in ultimele luni (Aerosmith, Bob Dylan, The Cranberries , Iron Maiden, Faithless etc).  

Avem concerte mai putine, insa destul de diverse din puncte de vedere al genului muzical (reggae, electro, rock, jazz).

Seria concertelor lunii septembrie debuteaza cu un show reggae.  Pe 4 septembrie clubul Elephant din Bucuresti gazduieste un concert sustinut de Johnny King, un artist originar din Congo.  Muzica lui King este un melanj interesant intre roots reggae si hip-hop, soul, ba chiar si muzica corala. Incalzirea pentru concertul lui King o fac Bazook Joe si Chesarion.

La Arenele Romane avem tot reggae, de data aceasta de la mama lui, adica din Jamaica. , una dintre cele mai bune voci de fado din lume, jazzmanul Christoph Pepe Auer, muzicianul armean Ara Dinkjian, precum si Dj Vasile, unul dintre cei mai experimentati Dji din Romania.

In perioada 17 – 19 septembrie ne mutam in complexul Cormoran din Delta Dunarii, unde se intampla prima editie a Festivalului " ". Festivalul nu se doreste a fi dedicat exclusiv muzicii legendarului Jimi Hendrix , ci muzicii de valoare, indiferent ca este interpretata in maniera traditionala sau contemporana. Cele trei zile ale festivalului iti ofera sansa de a reintalni vechi prieteni si de a face cunostinte noi, de a asista la concerte, workshop-uri si intalniri cu muzicieni, impresari, jurnalisti si muzicala. In plus, la aceastea se adauga auditii tematice Jimi Hendrix si muzica anilor ’70. Vor concerta: ”, albumul lansat in toamna anului trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea