Showbiz

#rock #dance #pop #alte-genuri #concerte #aprilie

Concertele lunii aprilie (VIDEO)

Ti-ai luat alocatia/salariul/pensia? Ti-au mai ramas si bani? Atunci te sfatuim sa cheltuiesti o parte din ei si pe concerte pentru ca merita.

Si in luna aprilie sunt concerte pe toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Pe 2 aprilie se intampla in clubul Front din Bucuresti un eveniment de la care nu trebuie sa lipseasca fanii Depeche Mode. Nu, nu e Depeche Mode, ci e Recoil, proiectul muzical al lui Alan Wilder, cel care a activat alaturi de Dave Gahan si gasca in perioada 1981-1995.

Pe 8 aprilie avem in Control Club din Capitala un concert cu suedezii de la Covenant. Cu peste 20 de ani de activitate muzicala la activ, Covenant sunt considerati pionerii futurepop-ului, un gen muzical care amesteca soundul de tip Depeche Mode cu pulsatiile electronice ale nemtilor de la Kraftwerk.

Tot pe 8 aprilie la The Silver Church Club trupa Antract sarbatoreste 25 de ani de la infiintare printr-un concert special din care nu vor lipsi piesele lor de rezistenta: “Esti frumoasa”, “M-am obisnuit”, “Inima mea”, “Taci, mai femeie”.

Chiar daca Michael Jackson nu se mai afla printre noi de aproape un an, vom avea ocazia sa-l vedem in actiune pe earnest valentino, cel pe care megastarul il folosea ca sosie in concerte si nu numai. Valentino vine pe 10 aprilie la Bucuresti in Jet Set Events Hall cu ocazia unui spectacol caritabil . Alaturi de el vor evolua chiar dansatorii lui The King of Pop.


 
Trio-ul britanic We Have Band concerteaza pe 15 aprilie la Bucuresti in clubul Front. Cu aceasta ocazia grupul isi promoveaza primul album de studio, "WHB", produs de Gareth Jones, cel care are la activ colaborari cu nume mari ca Garbage, Depeche Mode, Erasure, Nick Cave and the Bad Seeds.

Formatia germana de metal simfonic Haggard revine in Romania in luna aprilie pentru doua concerte. Primul dintre ele va avea loc pe 17 aprilie, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Nemtii vor ajunge a doua zi si la The Silver Church pentru a-i multumi si pe rockerii din Capitala.



Tot pe 18 avem concert la Sala Palatului cu Buika, artista orginara din Palma de Mallorca, cunoscuta pentru colaborarile sale cu Nelly Furtado, Jose Luis Perales sau legendarul Armando Manzanero. Muzica sa este un fusion de swing, flamenco, ba chiar si pop.

Doua zile mai tarziu, Sala Palatului isi schimba decorurile si odata cu ele si sonoritatile. Avem soul si R&B cu Boyz II Men, trupa care in anii ’90 a lansat hituri ca “I’ll make love to you”, “End of the road” sau “One sweet day”.



La Sala Palatului se va auzi si jazz, insa pe 25 aprilie cand pe scena se va afla Duke Ellington Orchestra,  unul dintre cele mai celebre big band-uri din lume.

Daca “To Be With You”, “Just Take My Heart”, “Wild Word” iti spun ceva, atunci e cazul sa mergi tot pe 25 aprilie la The Silver Church Club din Bucuresti. Eric Martin, solistul vocal al trupei americane Mr. Big, va concerta pentru prima data in Romania.

Ultima recomandare a lunii aprilie este spectacolul “Symphoenix” pe care veteranii de la Phoenix l-au pregatit pentru data de 28 aprilie. Pe aceesi scena vor urca aproximativ 100 de muzicieni, membri ai Orchestrei Simfonice Bucuresti si ai Corului Acoustic, ce vor evolua sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.  Printre invitatii speciali ai serii se numara tenorul Vlad Mirita, prim-solista Operei Romane - Tina Munteanu si Adrian Petrescu (oboi si sax).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea