Showbiz

#pop

Concert Al Bano si Andra la Bucuresti

Celebrul cantaret italian Al Bano o va acompania pe Andra intr-un concert in parcul plumbuita din Bucuresti, pe data de 19 aprilie. Spectacolul incepe la ora 17.30 si va fi deschis cu un recital de muzica populara.

Astfel, pana la 19.30 vor urca pe scena inetrpretii de muzica populara Gheorghe Turda, Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu si Gheorghe Rosoga. Acestia vor fi acompaniati de orchestra Pescarus, al carei dirijor este nimeni altul decat Petrica Pana.

Apoi, Andra va sustine un recital incepand cu ora 19.45 ce va dura aproximativ 1 ora si jumatate. Show-ul va fi incheiat de concertul Al Bano ce va incepe la 21.30 si se va sfarsi printr-un foc de artificii ce va putea fi vizionat de toti cei prezenti.

Al Bano si Romina Power , un duet de exceptie

Al Bano este un celebru cantaret italian ce s-a remarcat pe harta muzicala internationala datorita duetelor de exceptie pe care le-a sustinut de aproape 30 de ani de cariera cu Romina Power. Cei 2 au participat la multe festivaluri si concursuri de muzica, printre care si Eurovision Song Contest.

Al Bano s-a casatorit cu partenera sa de scena, Romina Power in 1970. Cei 2 au divortat insa in 1999, motivul principal fiind sinuciderea fiicei acestora, Ylena, in 1994, la varsta de numai 24 de ani.

Al Bano si Romina Power ( foto ) raman in mintea tuturor ascultatoriilor, interpretand melodia "Felicitas" ce le-a adus celebritatea in plan international.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea