Showbiz

#tim allen #carrie-ann moss #comedie #film #cinema #ray liotta

Comediantul Tim Allen va debuta ca regizor

 

Actorul american, Tim Allen , celebru pentru comediile cu sale cu succes in box-office, va debuta ca regizor de lungmetraj cu o comedie independenta, intitulata Crazy on the Outside.

Cateva nume mari de la Hollywood poarta discutii pentru a aparea in pelicula lui Allen, printre care Ray Liotta , Carrie-Anne Moss , Julie Bowen si Kelsey Grammer. Filmarile sunt programate sa inceapa in martie la Los Angeles.

Filmul spune povestea unui condamnat, eliberat conditionat (Tim Allen ), care isi da seama ca viata in afara celulei din inchisoare este mai ciudata odata ce ajunge sa faca parte din lumea surorii sale excentrice.

Tim Allen a mai regizat un episod din serialul Home Improvement, iar de curand a incheiat filmarile la productia lui David Mamet , Redbelt, si la comedia The Six Wives of Henry Lefay.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea