Showbiz

Comedia "What Just Happened?" va inchide Festivalul de la Cannes

, comedia dulce-amara a lui , despre un producator de la Hollywood, care se lupta sa-si vada realizat ultimul film , a fost aleasa sa incheie Festivalul de Film de la Cannes . Anuntul oficial va fi facut de organizatorii festivalului saptamana viitoare.

Scenariul filmului a fost scris de si adaptat dupa propria carte de memorii despre experienta sa ca producator in cetatea filmului. Rolul principal in comedie este detinut de veteranul Robert De Niro, care interpreteaza rolul lui Ben, un producator de filme a carui viata profesionala si personala se naruie intr-o singura saptamana. Punctul culminant al filmului are loc chiar in timpul festivalului de pe croazeta, unde Ben isi va prezenta noul film, in deschiderea evenimentului.

Din distributia comediei What Just Happened?, mai fac parte Catherine Keneer, in rolul managerului dur al unui studio de film, Stanley Tucci si John Turturro. In film isi vor face aparitia si actori precum, Sean Penn si Bruce Willis, care isi vor parodia propriile roluri de actori hollywoodieni.

Prezentarea filmului la festivalul de la Cannes este un foarte bun prilej pentru ca productia lui Barry Levinson sa isi gaseasca distribuitori atat in SUA, cat si in Europa. Ultimul film regizat de Levinson, Man of the Year, a fost lansat in 2006, cu Robin Williams in rolul unui prezentator de talk-show, care se decide sa candideze la alegerile prezidentiale din SUA.

Trailer Man of the Year


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea