Showbiz

#war heroes #wanted #mark millar #benzi desenate #film

Columbia Pictures aduce "War Heroes" pe marele ecran

Cartea de benzi desenate War Heroes este noua "victima" a producatorilor de la Hollywood. Desi a fost recent lansata, cei de la Sony vor sa transfome creatia lui Mark Millar (Wanted) si Tony Harris intr-un film pentru marele ecran, anunta site-ul superherohype.com

Nu se stiu prea multe detalii despre cei ce se vor ocupa de pelicula, decat ca producatorul va fi Michael De Luca (21 si The Love Guru), iar Studiourile columbia pictures cauta un scenarist pentru a adapta cartile.

Povestea se invarte in jurul unui program militar experimental care le da soldatilor obisnuiti superputeri. Cand un mic grup de recruti decid sa isi foloseasca puterile in scopuri criminale, unul dintre soldati se va ridica impotriva lor, pentru a preveni rezultatele catastrofice.

Cei de la Columbia Pictures sunt motivati de succesul filmului Wanted – cealata creatie a lui Millar – adus pe mariel ecrane de studiourile Universal. Pe de alta parte, lucrul la un sequel al filmului Wanted a inceput deja la Universal Pictures, asa ca exista o posibilitate ca benzile desenate ale lui Millar sa concureze in box office.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea