Showbiz

#pop #muzica #andra #lansare #videoclip #colt de suflet #adi cristescu

“Coltul de suflet” al Andrei apare la sfarsitul lui noiembrie

Videoclipul piesei “ Colt de suflet ”, ce promoveaza noul single al Andrei, va fi lansat la sfarsitul lunii noiembrie.
 
“Colt de suflet” este o colaborare cu Adi Cristescu si reprezinta cel de-al doilea single promovat de pe albumul “ Iubeste-ma astazi , iubeste-ma maine ”, lansat in primavara acestui an.
 
La fel ca intreg albumul, “Colt de suflet” este o oda adusa iubirii, un “manifest” pentru dragoste, o piesa sensibila si romantica, perfecta pentru acest sezon. 
 
Iulian Moga, regizorul videoclipului, a ales 5 locatii diferite pentru filmare, intreaga echipa in frunte cu protagonistii fiind activa pe platouri mai mult de 24 de ore. 
 
Cadrele filmate cu Andra au avut loc intr-o superba vila din Cernica si o surprind pe Andra in ipostaze foarte sexy, atitudine pe care artista a abordat-o la sugestiile regizorului. 
 
Pentru noua imagine din clip, artista a lucrat cu o echipa de profesionisti. Machiajul poarta semnatura Andrei Manea , iar hair styling-ul a fost asigurat de Camelia Negre.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea