Showbiz

#ask the dust #hollywood #cuplu #colin farrell #salma hayek

Colin Farrell si Salma Hayek - un nou cuplu la Hollywood

Salma Hayek si .ro/ .ro/ " title=" acasa .ro/ acasa .ro/ acasa .ro/colin" title="colin">colin " title="colin">colin " title="colin">colin ">colin " title="colin">Colin Farrell formeaza oficial un cuplu. Cei doi au starnit zvonuri ca ar fi impreuna dupa ce au fost vazuti sarutandu-se la premille Globurile de Aur de anul acesta, scrie pr-inside.com.

“S-au sarutat de mai multe ori. Erau foarte intimi, nu doar prieteni”, a comentat o sursa prezenta la Globurile de Aur.

Nu este insa prima data cand Salma Hayek si Colin Farrell formeaza un cuplu. Cei doi au mai fost impreuna in 2004 in timpul filmarilor la Ask the Dust.

"Salma era foarte indragostita atunci de actorul irlandez, dar a fost foarte dezamagita ca relatia lor nu a mers. Si Colin era indragostit de ea, dar avea probleme serioase cu alcoolul si drogurile si nu putea avea o relatie. Acum a scapat de dependenta si a reluat relatia cu Salma”, a mai spus o sursa pentru revista americana National Enquirer.

Atat Salma cat si Colin au copii din relatii anterioare. Actrita este mama unei fetite de un an si patru luni, Valentina, iar Colin are un baietel de 5 ani dintr-o relatie anterioara cu un fotomodel.

Urmareste trailerul filmului Ask the Dust pe platourile caruia s-au cunoscut Salma Hayek si Colin Farrell.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea