Media

#cosmopolis #marion cotillard #colin farrell

Colin Farrell si Marion Cotillard - miliardari in "Cosmopolis"

Colin Farrell si marion cotillard vor forma un cuplu intr-un nou proiect al regizorului David Cronenberg , intitulat Cosmopolis , scrie Variety.

Pelicula este ecranizarea romanului thriller cu acelasi nume al lui Don DeLillo si spune povestea unui miliardar, Eric Packer, in varsta de 28 de ani care porneste intr-o adevarata odisee prin Manhattan pentru a se tuned. In decurs de doar 24 de ore Eric reuseste sa ramana si fara avere.

“Toata lumea este multumita de scenariu. Este un proiect la care tin foarte mult. Este o carte foarte buna si avem planuri mari cu filmul”, spunea David Cronenberg in luna februarie. Intre timp, regizorul a adaptat scenariul lui Cosmopolis si i-a distribuit deja in rolurile principale pe Colin Farrell si Marion Cotillard.

Pe Cotillard o vom vedea in iulie in mult-asteptatul film al lui Christopher Nolan, Inception, in timp ce Farrell se pregateste sa treaca in tabara vampirilor cu remake-ul horrorului Fright Night .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea