Showbiz

#colin farrell #ed harris #peter weir #proiect cinematografic #the way back #filmari

Colin Farrell si Ed Harris - in noul film al lui Peter Weir

Regizorul Peter Weir va incepe in curand filmarile la cel mai recent proiect cinematografic al sau, The Way Back . In rolurile principale apar Colin Farrell, Ed Harris , Jim Sturgess si Saoirse Ronan , anunta Variety.

Filmul spune povestea unui grup de soldati care planuiesc sa evadeze dintr-un lagar siberian in 1942. Peter Weir a scris scenariul bazat pe memoriile scriitorului Slavomir Rawicz. Filmarile la The Way Back vor incepe in luna martie in Bulgaria. Pelicula este primul proiect la care lucreaza Weir dupa Master and Commander din 2003.

Colin Farrell va juca rolul unui soldat rus, Ed Harris va interpreta un american, Jim Sturgess (21) va fi un tanar prizonier polonez, iar Saoirse Ronan (Atonement) va intra in pielea unei rusoaice care se alatura grupului de fugari.

Farrell, nominalizat anul acesta la Globurile de Aur pentru rolul sau din filmul In Bruges, a incheiat recent filmarile la trei productii, printre care si The Imaginarium of Doctor Parnassus in regia lui Terry Gilliam. Dupa ce a regizat si jucat in Appaloosa, Ed Harris va aparea in filmul Once Fallen.

Urmareste trailerul filmului In Bruges cu Colin Farrell.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea