Showbiz

#despartire #trupa #retragere #cariera #muzica #chris martin #coldplay #rock

Coldplay se destrama peste 2 ani

 
Grupul britanic Coldplay se va destrama in curand.  Cei 4 baieti de la Colplay cred ca "o trupa trebuie sa se desparta inainte ca membrii ei sa devina prea batrani".

Primul care a facut un prim pas in acest sens este chiar frontman -ul trupei, Chris Martin , care a declarat ca nu va mai trece mult timp si se va lasa de muzica.

Desi cel mai recent album al trupei, „Viva La Vida” se bucura de un succes enorm, cantaretul sustine ca prefera sa se retraga in glorie din acest domeniu, la varsta de 33 ani, decat „sa se deterioreze in muzica si talent” pe masura ce imbatraneste. Si totusi, nu trebuie sa uitam ca n-are decat 31 ani.

In concluzie, Chris Martin se gandeste serios sa iasa din joc pe culmile succesului. Insa, pana la finalul inevitabil, trupa va continua sa scoata cat mai multe albume, conform vh1.com.

„Am 31 de ani si nu cred ca membrii trupelor ar trebui sa continue dupa ce trec de 33 de ani. Nu cred in pauze”, a precizat Chris Martin.

Chris a ajuns la aceasta concluzie comparand istoria celorlalte formatii, care odata cu trecerea vremii si-au pierdut din glorie.

Coldplay este una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din lume. Trupa, originara din Marea Britanie este compusa din Chris Martin (voce, pian, orga), Jon Buckland (chitara, muzicuta, voce), Guy Berryman (chitara, muzicuta, voce) si Will Champion (percutie, pian, tobe, voce).

Primul single Coldplay a fost lansat in 1998 sub numele de „Yellow”. Peste 2 ani, trupa a scos pe piata albumul de debut, ce s-a intitulat „Parachutes”, material nominalizat la Mercury Prize. Al 2-lea album, „A Rush of Blood to the Head”, lansat in 2002 a fost nominalizat la Premiile Grammy pentru „Best Alternative Albume”.

„X&Y” (2005) este albumul ce s-a aflat pe primul loc pe harta muzicala din Statele Unite datorita numarului mare de vanzari (730.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare). Ultimul album semnat Coldplay, aparut in 2008, se numeste „Viva La Vida Or Death And All His Friends”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea