Showbiz

#monden #nominalizari #premiile grammy #avocat #citatie #proces #plagiat #joe satriani #coldplay #rock

Coldplay, asteptati la "cotitura Grammy" de Satriani

 
Este foarte posibil ca cei de la Coldplay ( foto ) sa se trezeasca cu un avocat „inarmat” cu o citatie de plagiat , chiar pe scena premiilor Grammy.

Cum asa? Simplu. Joe Satriani , care ii acuza pe cei de la Coldplay ca au furat bucati din piesa lui „If I Could Fly”(2004) pentru „Viva La Vida”, a depus, in decembrie 2008, o plangere la Curtea Federala din Los Angeles.

Avand in vedere ca de atunci si pana in prezent, avocatii lui Satriani s-au aflat in imposibilitatea de a-i gasi membrii trupei pentru a le inmana actele necesare procesului, chitaristul este hotarat sa recurga la gesturi extreme. Astfel, Satriani va fi prezent la decernarea premiilor Grammy pentru a-i infrunta pe cei de la Coldplay, in direct.

"I-am avertizat pe avocatii trupei ca avem o echipa intreaga de detectivi , care ii urmareste oriunde in acest weekend, pentru a putea sa le inmaneze citatia", a declarat Howard King, avocatul lui Satriani.

King a mai adaugat ca va inregistra momentul predarii actului, cand se vor afla fata in fata cu cei de la Coldplay, pentru care de altfel premiile Grammy ar trebui sa fie un moment de fericire, avand in vedere sunt nominalizati la 7 categorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea