Showbiz

#pop #duet #leona lewis #robbie williams

Colaborare muzicala de exceptie: Robbie Williams si Leona Lewis

Robbie Williams va colabora pentru prima data cu cantareata Leona Lewis ( foto ), cei doi urmand sa intre in  studio saptamana viitoare, scrie femalefirst.co.uk.
 
Cei doi artisti intentioneaza sa inregistreze impreuna doua melodii, care vor fi incluse pe cel de-al treilea album al Leonei.
 
Pe langa colaborarea cu fostul membru Take That, Leona Lewis are in plan sa inregistreze si alaturi de Caleb Followill , solistul trupei Kings of Leon.

Insa pana la lansarea noului disc, fanii Leonei se pot delecta cu albumul “ Echo ”, lansat de artista pe 16 noiembrie 2009. “Echo” urmeaza sa fie promovat printr-un turneu pe care Leona Lewis il va sustine in Marea Britanie.
 
Leona Lewis mai poate fi ascultata si pe coloana sonora a blockbusterului Avatar, cea mai noua productie a lui James Cameron. “I see you”, piesa Leonei, fiind aleasa drept tema muzicala principala a filmului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea