Showbiz

Clint Eastwood vrea sa-l omoare pe Dirty Harry

Legendarul actor si regizor Clint Eastwood se pare ca intentioneaza sa-si omoare personajul supranumit Dirty Harry intr-un nou film.

Regizorul, in varsta de 77 de ani, calca astfel pe urmele lui Sylvester Stallone, care a lansat in ultimii doi ani continuarile filmelor ce i-au adus celebritatea, Rambo si Rocky, si planuieste sa-l aduca din nou pe marile ecrane pe celebrul inspector Harry Callahan intr-o noua productie politista.

Dar se pare ca eroul, care si-a facut debutul pe ecrane in 1971, nu va apuca sfarsitul filmului, pentru ca Eastwood intentioneaza sa-l “pensioneze” in stil mare. Pelicula ar fi cea de-a sasea parte a seriei de filme al caror personal principal este inspectorul Harry Callahan (Clint Eastwood) si care au fost realizate din 1971 pana in 1988.

Eastwood concureaza anul acesta in Competitia oficiala a Festivalului de Film de la Cannes, cu cel mai recent proiect cinematografic al sau, Changeling, in care Angelina Jolie joaca rolul unei mame aflata in cautarea copilului sau disparut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea