Showbiz

#pop #alte-genuri #cleopatra stratan #lansare #album #craciun #colinde magice

Cleopatra Stratan va lansa un album de colinde

Cel de-al 3-lea album din cariera Cleopatrei Stratan va avea lansarea pe data de 23 decembrie . Materialul se intituleaza “ Colinde Magice ” si urmeaza sa fie distribuit cu ghidul TV Adevarul din 23 decembrie. 

„Albumul contine 12 dintre cele mai cunoscute si mai indragite colinde romanesti , printre care ‘Steaua sus rasare’, ‘Domn, domn sa-naltam’, ‘Florile dalbe’ si ‘ Deschide usa , crestine’. Piesele sunt reorchestrate si interpretate de Cleopatra in maniera ei proprie", a declarat pentru Adevarul Pavel Stratan, tatal Cleopatrei.

Lansarea albumului coincide cu concertul pe care micuta Cleo il va sustine la Sala Palatului. Spectacolul va dura o ora si jumatate si va contine toate melodiile de pe noul album, plus 4-5 piese mai vechi.

De curand talentata cantareata s-a apucat sa cante si in limba rusa.  Primul cantec se numeste “ Jora ” si este varianta ruseasca a hit-ului “Ghita”.

Asculta mai jos melodia “Jora”:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea