Showbiz

#sala polivalenta #20 octombrie 2008 #concert amanat #cleopatra stratan #pop

Cleopatra Stratan isi amana show-ul de pe Stadionul Cotroceni


Cleopatra Stratan amana concertul pe care trebuia sa-l sustina pe 27 septembrie pe Stadionul Cotroceni din Capitala. Din cauza vremii nefavorabile, concertul a fost reprogramat pe 20 octombrie la Sala Polivalenta , anunta organizatorii evenimentului.

Biletele achizitionate pana in acest moment se vor echivala in functie de categoriile de pret, avand in vedere structura asemanatoare a Salii Polivalente si a Stadionului Cotroceni

Biletele vor fi puse in vanzare in aceeasi retea incepand cu 1 octombrie - magazinele Diverta, la Sala Palatului, la magazinul Muzica, la Hard Rock Cafe, la Sala Polivalenta si on-line pe www.ticketpoint.ro. www.myticket.ro, www.bilete.ro.

In deschiderea spectacolului, Cleo va canta 4 piese de pe albumul “La varsta de 3 ani”, printre care si single-ul “Ghita”, impreuna cu 40 de copii talentati ce alcatuiesc corul “Stelutele Europei”.

Cleopatra Stratan isi va continua spectacolul in stilul sau inconfundabil, cu piese extrase de pe cel de-al doilea album al sau intitulat “ La varsta de 5 ani ”, precum si cu piese incluse pe primul sau album.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea