Showbiz

#pop #cleopatra stratan #pavel stratan #lansare #papusa #album #noapte buna

Cleopatra Stratan a anuntat data lansarii noului album

Cu ocazia lansarii papusii ce-i poarta semnatura, micuta vedeta, Cleopatra Stratan s-a intalnit cu fanii ei in cadrul a 3 sesiuni de autografe ce a avut loc in acest week-end la cele 3 centre comerciale din Bucuresti.

 

Desi evenimentele au fost puse la pentru a promova jucaria , fiica lui Pavel Stratan a tinut in cadrul lor un mini discurs in care a anuntat apropierea lansarii unui nou album.

„Vreau sa spun si eu ceva. La sfarsitul lunii septembrie voi lansa al doilea album, care se va numi `La varsta de patru ani`. Va multumesc.”

de 2 ore, la fiecare eveniment in parte, micuta Cleo a dat autografe copiilor care au cumparat papusa Cleopatra, la eveniment fiind prezente numeroase fetite imbracate in celebra rochita rosie cu buline albe asemenea papusii.

" ", cel mai recent videoclip al lui Cleo

Acum putin timp , Cleopatra a lansat videoclipul pentru piesa „Noapte Buna” care are drept subiect jucariile ce adorm in fiecare seara in camera copiilor. In clip, personajul principal este o fetita care, dupa o plimbare cu bunicul ei prin oras de la acesta o papusa „Cleopatra Stratan” remarcata de micuta intr-o vitrina.

Acesta este cel de-al 3-a clip realizat dupa o piesa de pe albumul de debut al lui Cleo, „La varsta de 3 ani”. Celalalte 2 piese care au beneficiat de videoclip sunt „Ghita” si „Numar pan la Unu”.

In prezent micuta Cleo se pregateste pentru lansarea unui nou album, creat in colaborare cu tatal sau Pavel Stratan, material ce va contine atat piese in stilul carecteristic ce ne-a incantat sufletele cat si piese haioase, in versiune hip-hop.

Cleopatra Stratan, primul artist roman premiat cu triplu disc de platina

La foarte putin timp de la aparitia pe piata muzicala, Cleopatra Stratan a devenit un fenomen in showbizul romanesc. Cleo a fost primul artist roman premiat cu triplu disc de diamant in urma vanzarilor a peste 150.000 de copii ale albumului sau de debut. Suma castigata de pe urma drepturilor de autor ridicandu-se la 100.000 de .

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea