Showbiz

#dance #pop #claudia pavel #chirurgie estetica #grecia #nas #. marius moga

Claudia Pavel si-a refacut nasul in Grecia

Claudia Pavel a fost foarte nemultumita de rezultatele unei operatii la nas din Romania, asa ca a optat pentru o a doua operatie in Grecia.

Bruneta sustine ca a trecut prin "chinuri inimaginabile" in urma unei rinoplastii, sub bisturiul unui chirurg estetician roman.

"Dupa ce ca am zacut doua saptamani si aveam fata umflata, m-am trezit cu nasul in sapte colturi. M-a macelarit si m-a nenorocit pe masa de operatie. Am si prietene care si-au pus implanturi la el, iar acum regreta amarnic. La scurt timp dupa operatie, mi-a aparut si un chist in partea de sus a nasului, arata ingrozitor si nu stiam cum sa-l mai maschez. Speriata, m-am reintors la doctorul Lascar si i-am aratat umflatura. Mi-a spus cu zambetul pe buze: Nu-i nimic, mai facem un retus", a declarat Claudia, pentru Click!

Cantareata a ales sa-si refaca nasul in Grecia, la Salonic, unde a platit 5.000 de euro pentru operatia de corectie, care a decurs mult mai usor.

"A doua zi dupa interventie, ma plimbam pe strada si nu aveam nici o durere. Am ajuns la Salonic pentru ca, acolo, mama mea si-a facut un implant de sold si asa am cunoscut multi medici. Nu se compara cu ce-am intalnit in Romania", a mai spus Claudia.

Suparata pe fratii Moga

Claudia nu are cuvinte de lauda nici pentru Iulian si Marius Moga. Compozitorul i-ar fi scris piese proaste, in timp ce fratele acestuia, regizor de videoclipuri, a bagat-o in spital.

"Am colaborat cu Marius Moga la mai multe albume. Cand lucram cu el, am cantat piese care nu imi placeau deloc. Am facut acest compromis, iar piesele nici nu au avut succes. A fost acel album, "48 de ore", care a fost un esec total. Nu mi-a placut nicio piesa absolut deloc, a fost un album foarte prost. Recunosc, nici nu merita sa aiba succes. Ma si mir ca am avut concerte. A fost efectiv un kitsch", a spus Claudia pentru AgentiadePresaMondena.ro.

Fratele lui Marius, Iulian Moga , a insistat ca solista sa filmeze in apa foarte rece, motiv pentru care Claudia a intrat in stop cardio-respirator si a facut pneumonie.

"Iulian Moga m-a pus sa filmez cu apa la zero grade, picioarele goale, intr-o rochita subtire, ceea ce a insemnat pneumonie in secunda doi. Nu prea conta ce ziceam eu. A fost o prostie din partea mea sa fac asta. Am intrat in stop cardio-respirator si am stat trei ore in moarte clinica. Dupa acel episod, mi-am dat seama de lucrurile cu adevarat importante in viata. Mi-am dat seama ca sanatatea este cea mai importanta si ca nu mai conteaza absolut nimic in afara de asta", a mai spus Claudia Pavel.

Citeste si

Claudia Pavel a lansat videoclipul piesei "Crazy"

Cream se intoarce la "Dansez pentru tine"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea