Showbiz

#claudia cream #anastacia #concert #deschidere

Claudia Cream canta in deschiderea concertului Anastacia

Anastacia va sustine un concert la Bucuresti pe data de 1 septembrie la Sala Polivalenta in cadrul turneului sau mondial din acest an, iar productia spectaculoasa va include si cateva momente speciale .

Astfel, in deschiderea concertului Anastaciei va urca pe scena una dintre fanele inraite ale cantaretei. Claudia Cream a fost aleasa chiar de catre Anastacia pentru a deschide concertul de pe 1 septembrie, avand drept avantaje evidente colaborarile cu nume sonore din industria muzicala internationala, anunta organizatorii de la Media Services Events.

“Fat Joe, Fatman Scoop , Ja Rule si Scott Storch mi-o recomanda pe Claudia Cream. Ma bucur sa am un artist autohton, ce reuseste sa faca muzica intr-un mod evident profesionist, in deschiderea concertului din Bucuresti”, spune cantareata.

La randul sau Claudia este mai mult decat incantata de propunerea Anastaciei: “Sunt fana ei inca de cand eram copil. Se pare ca visele se transforma in realitate, daca crezi cu adevarat in ele. O sa pregatesc un show pe masura acestui concert”, a spus Claudia.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si au preturi cuprinse intre 100 si 400 RON.

Claudia Cream feat. Fat Man Scoop - Just a Little Bit


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea