Showbiz

#electro #rock #concerte #ciuc summer fest #zone arena

Ciuc Summer Fest se muta la Zone Arena

Festivalul ciuc summer fest isi va schimba locul de desfasurare, urmand a avea loc in complexul Zone Arena din Bucuresti, se arata intr-un comunicat remis de organizatorii evenimentului. Anuntat initial pe stadionul Iolanda Balas Soter, evenimentul a fost mutat din motive logistice, noua locatie permitand acomodarea unui numar mai mare de spectatori, precum si includerea mai multor extra-activitati.

Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16 -18 iulie si ii va avea drept capete de afis pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore , carora li se vor alatura nume reprezentative ale genurilor rock, alternative si electro autohtone, precum Suie Paparude , Urma, Vita de Vie, Sensor, Kumm sau E.M.I.L.

Programul final al festivalului urmeaza sa fie anuntat in perioada imediat urmatoare. Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest pot fi achizitionate online, de pe myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea