Showbiz

#cinema studio #international #festival de film #cinemaiubit

CineMAiubit, intre 8-11 decembrie, la Cinema Studio

Cea de-a 12-a editie a Festivalului CineMAiubit va avea loc anul acesta, intre 8 - 11 decembrie , la cinematograful Studio.

Editia de anul acesta va aduce productii din 13 tari. Studenti din Argentina, Bulgaria, Columbia, Germania, Israel, Italia, Marea Britanie, Mexic, Polonia, Slovacia, SUA, Romania si Turcia, isi vor prezenta filmele in cadrul competitiilor de film de fictiune, experimental, documentar si animatie.

Juriul va fi format din: regizorul Nae Caranfil, producatorul Vivi Dragan Vasile, critical de film Magda Mihailescu, actrita Irina Petrescu, jurnalistul Cristian Tudor Popescu , actorul Andi Vasluianu si regizorii Matei Branea, Radu Igazsag si Stere Gulea .

"De-a lungul anilor s-a demonstrat ca acele filme care au primit premii la festivalul CineMAiubit au fost cele premiate si in festivaluri internationale. Nu mai vorbesc ca cei care au trecut pe aici au mers mai departe si au castigat Palme d'Or la Cannes", a declarat presedinta CineMAiubit, Elisabeta Bostan .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea