Showbiz

#jennifer lopez #amant

Cine este presupusul amant al lui J Lo

Vestea ca Jennifer Lopez si Marc Anthony divorteaza a produs valva in lumea showbiz-ului intrucat cei doi pareau ca duc o viata linistita si se simt bine impreuna. Una dintre cela mai proaspete specualtii legate de motivele despartirii ar fi aceea ca Jennifer ar avea un amant.

Frumoasa cantareata s-ar fi indragostit de nimeni altul decat actorul cubanez William Levy , care apare in videoclipul I'm Into You al cantaretei, potrivit celebritygossip.

Speculatiile au fost facute de jurnalisti dupa ce au observat ca Jennifer si Marc au anuntat ca divorteaza la scurt timp dupa ce Levy si fosta lui sotie, actrita mexicana Elizabeth Gutierrez, au dat un comunicat in care anuntau ca mariajul lor a luat sfarsit, pe motiv ca William ar fi sost infidel .

In varsta de 41, respectiv 42 de ani, Jennifer Lopez si Marc Anthony s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete in iunie 2004.

William Levy Gutierrez, in varsat de 31 de ani, este un actor si model de origine cubaneza, considerat unul dintre cei mai sexy barbati ai lumii latine. parasit Cuba la 15 ani pentru a veni in Miami unde a lucrat la inceput ca gradinar si apoi a devenit model. In prezent, Gutierrez lucreaza pentru Televisa in Mexic ca actor de telenovele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea