Showbiz

#christopher nolan #batman 3 #film #regizor

Christopher Nolan lucreaza la scenariul lui Batman 3

Regizorul christopher nolan a dezvaluit ca a inceput sa lucreze la scenariul celui de-al 3-lea film Batman.

Nolan a declarat pentru MTV in cadrul unei conferinte de presa pentru Inception, cel mai nou film al sau, ca a inceput sa lucreze la scenariul pentru continuarea lui The Dark Knight din 2008. “Vrem sa-l lansam in 2012. Asa am stabilit cu producatorii”, a spus Nolan.

“Deocamdata lucram la scenariu. Fratele meu (Jonathan Nolan, n.r.) lucreaza la script de mai multa vreme. Este bazat pe o poveste scrisa de mine in colaborare cu David Goyer”, a mai mentionat Christopher Nolan.

Deocamdata despre cel de-al 3-lea film al seriei Batman nu se cunosc prea multe detalii, cu exceptia datei de lansare (20 iulie 2012) si absenta personajului Joker.

Recent, au circulat zvonuri care il dau ca sigur pe Joseph Gordon-Levitt in rolul lui Riddler, iar saptamana trecuta un jurnalist de la Los Angeles Times a dezvaluit ca filmarile la Batman 3 vor incepe in martie 2011 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea