Showbiz

#cartea recordurilor #hugh laurie #christopher lee

Christopher Lee si Hugh Laurie in Cartea Recordurilor

Christopher Lee sau Hugh Laurie sunt doi actori britanici carora nimeni nu le poate contesta statutul de stele la Hollywood, iar acest lucru a mai primit o confirmare . Cei doi au intrat, acum, si in Cartea Recordurilor 2009. Noua editie ce va fi scoasa pe piata miercuri ni-l va arata pe Lee , la 86 de ani, ca fiind cel mai activ actor in viata.

Universitatea din Virginia a realizat un studiu bazat pe relatiile de munca intre un milion de actori si actrite, descoperindu-se ca starul ajuns la o varsta venerabila este “in centrul universului hollywoodian”.

Christopher Lee a mai figurat in aceasta carte in 2001, la categoria numelor care au aparut de cele mai multe ori pe ecrane, el jucand in peste 300 de filme si seriale.

Citeste continuarea articolului in Antena3

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului The Lord of the Rings: The Return of the King, cu Christopher Lee, Elijah Wood si Viggo Mortensen

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea