Showbiz

#christoph waltz #inglourious basterds #dresor #circ

Christoph Waltz - de la Inglourious Basterds la dresor de circ

Christoph Waltz , personajul negativ din Inglourious Basterds , va juca in ecranizarea bestseller-ului "Water for Elephants"/" Apa pentru elefanti " al scriitoarei Sara Gruen , informeaza Empire Online.

Dupa ce a jucat numai in productii germane, actorul Christoph Waltz, pare sa fi devenit un preferat al Hollywood-ului dupa ce a atras atentia cu rolul din Inglourious Basterds. Dupa personajul negativ Chudnofsky din The Green Hornet, Waltz va intruchipa un dresor de circ nevrotic, agresiv si gelos.

In water for elephants, Waltz va fi August, un dresor de animale salbatice, casatorit cu frumoasa Marlena, care poate fi galant jovial si generos, dar si violent si manios atunci cand isi simte amenintat statutul de vedeta a circului Benzini.

Waltz a preluat rolul de la Sean Penn, care, in ciuda zvonurilor ca ar urma sa interpreteze un personaj secundar in film, s-a retras din proiect. Interpretul colonelului Hans Landa din Inglourious Basterds va juca alaturi de Robert Pattinson si Reese Witherspoon, formand un triunghi amoros periculos.

Pattinson va fi protagonistul filmului, un tanar veterinar de origine poloneza, care dupa moartea brusca a parintilor sai fuge cu un spectacol de circ, indragostindu-se treptat de viata nomada si agitata a artistilor si de frumoasa Marlena (Witherspoon). Actiunea are loc in timpul Marii Depresii din America anilor ’20. Water for Elephants va fi regizat de Francis Lawrence, iar filmarile vor demara in vara.

Christoph Waltz este favorit anul acesta la premiul Oscar pentru “cel mai bun rol secundar”, dupa ce a castigat un Glob de Aur si un premiu SAG oferit de Sindicatul Actorilor din America pentru rolul din Inglourious Basterds.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea