Showbiz

#christina ricci #robert pattinson #sarut #bel ami

Christina Ricci: "Robert Pattinson saruta incredibil"

Christina Ricci a dezvaluit in timpul unui eveniment monden, care s-a desfasurat la Los Angeles pe 11 august, ca Robert Pattinson saruta incredibil.

Intrebata de reporterii de la E!Online daca Pattinson saruta bine, Ricci a raspuns fara sa stea pe ganduri : “Da, saruta incredibil.” Actrita in varsta de 30 de ani a lucrat cu Robert Pattinson la drama de epoca Bel Ami pentru care au filmat si cateva scene intime.

“A fost minunat sa lucrez pe Rob. Este un tip minunat si talentat. Este incredibil. Ne-am distrat si am glumit tot timpul”, a mai spus Ricci despre Pattinson.

Desi Christina sustine ca nu a vazut inca niciunul din filmele Twilight, actrita a spus ca intelege de ce aparitia lui Rob provoaca o adevarata nebunie. “Inteleg de ce lumea reactioneaza asa. Este o persoana minunata. Este amuzant, sofisticat si misterios”, a spus Ricci, care a confirmat si faptul ca Kristen Stewart l-a vizitat pe Pattinson la Budapesta de ziua ei.

“Da, a venit in vizita la filmari. E foarte draguta, la fel ca si el”, a mai spus Christina Ricci care are numai cuvinte de lauda pentru Robert Pattinson.

Bel Ami va avea premiera anul viitor. In film, Ricci o interpreteaza pe Clotilde, in timp ce Pattinson este tanarul Georges Duroy. Din distributie mai fac parte Uma Thurman, Kristin Scott Thomas si Colm Meaney.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea