Showbiz

#anchorman #vindecata #cancer la san #christina applegate

Christina Applegate: "Nu mai am cum sa mor de cancer la san"

La numai o luna de cand a fost diagnosticata cu cancer la san , christina applegate a declarat ca este perfect sanatoasa, dezvaluind ca a reusit sa scape de cancer.

Christina Appplegate a acordat marti dimineata (19 august) un interviu postului de televiziune ABC, in care declara: “M-am vindecat . Sunt 100% vindecata si necanceroasa... au scos absolut tot, asa ca nu mai am cum sa mor de cancer la san”.

Interpreta lui Kelly din serialul Familia Bundy a inceput sa faca mamografii in urma cu sase ani, imediat dupa ce a implinit 30 de ani. Applegate a povestit ca boala a fost depistata in urma unor teste, care au precedat o biopsie facuta in cursul anului trecut.

Christina Applegate a dezvaluit ca acum o amuza reactia pe care a avut-o inital cand a aflat ca a fost diagnosticata cu cancer la san: “Eram extrem de furioasa, iar apoi am inceput sa tremur”.

Urmareste trailerul filmul Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, in care joaca Christina Applegate.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea