Showbiz

#goldfrapp #album #colaborare #electro #muzica #christina aguilera #alte-genuri

Christina Aguilera vrea sa cante muzica electronica

Christina Aguilera s-a hotarat sa colaboreze pentru urmatorul sau album, gata sa apara anul viitor, cu nume importante din lumea dance/electronica.

Prima pe lista divei R&B este o australianca stabilita in Marea Britanie, pe numele sau, Sia Furler . Inainte de a-si incepe cariera solo, aceasta a lucrat cu trupa Zero 7.

De asemenea, Christina doreste sa lucreze si cu trupa electro Ladyton. Sau cel putin asa reiese din afirmatiile de pe site-ul sau. “Putem confirma in sfarsit, ca trupa electro Ladytron s-a inteles cu Aguilera pentru un parteneriat incepand cu anul 2009.”

Un zvon foarte interesant este insa posibila colaborare intre Christina Aguilera si headlinerii festivalului Parklife din acest an, Goldfrapp.

Este foarte probabil ca acestia sa se regaseasca pe urmatorul album al vedetei. De altfe, „Keeps Gettin Better”, cel mai recent single al X-tiei, seamana foarte mult cu hit-ul anul 2005, marca Goldfrapp , „Ooh La La”.

Acest gen de colaborari cu artisti din lumea muzicii electro nu reprezinta un lucru nou pentru Aguilera, aceasta a mai semnat in trecut cu DJ Premier si Mark Ronson pentru albumul „Back To Basics”, lansat in 2006.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea