Showbiz

#christina aguilera #jeremy renner

Christina Aguilera s-a imbatat la o petrecere si a ajuns in patul gazdei

Chiar daca multi s-ar bucura sa o gaseasca in pat pe Christina Aguilera , nu a fost si cazul actorului Jeremy Renner .

Dupa ce a aparut neinvitata la petrecerea aniversara a lui Jeremy Renner, Christina Aguilera s-a imbatat si s-a dus sa se odihneasca in patul actorului din "The Hurt Locker".

Jeremy Renner (40 ani) a organizat in 8 ianuarie o petrecere de ziua lui, iar unul dintre cadourile neasteptate a fost prezenta cantaretei.

"A venit cineva sa-mi spuna ca e in camera mea. Ma duc, deschid usa si zic Buna. Ce faci?. A raspuns ceva nearticulat. Iubitul ei o masa pe spate. Cine vine la petrecerea de nastere a unui necunoscut si se duce in patul lui? Parintii mei erau acolo!", le-a povestit Renner apropiatilor, potrivit USmagazine.com.

Christina Aguilera a lasat o impresie puternica si asupra altor invitati.

"Christina era rupta la petrecere. S-a facut de ras. Iubitul ei incerca sa o linisteasca si ii spunea sa se culce", a mai spus o sursa apropiata.

Prezenta la decernarea Globurilor de Aur , la o saptamana dupa incident, Christina Aguilera si-a surprins fanii prin kilogramele in plus. Cantareata s-a ingrasat vizibil in ultimele luni, dupa despartirea de sotul ei, Jordan Bratman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea