Showbiz

#alte-genuri #christina aguilera #monden #muzica #album #look #silueta #slabit #fizic

Christina Aguilera, mai sexy ca niciodata

Desi are un copil de 9 luni, se pare ca artista Christina Aguilera nu doreste sa renunte la imaginea ei de diva sexy.

Doar cu un sutien pe ea, o fusta super mini si niste ghetute inalte cu toc cui, cantareata arata mai bine ca niciodata. X-tina a abordat acest look la sedinta foto pentru noul sau album, „Keeps Gettin` Better”.
Blonda sexy a muncit mult dupa ce a nascut, pentru a ajunge la fizicul sexy abordat in noul material.

Si, daca va intrebati cum a scapat de kilogramele in plus specifice maternitatii, va raspunde chiar Christina, regina junk-food-ului: „Prin exercitii si multa munca. Am incercat sa mananc cat pot de sanatos. Sunt regina junk-food-ului din pacate.”

Noul album o sa fie lansat in noiembrie si va fi o compilatie a mega-hit-urilor Chiristinei plus 2 piese noi, „Keeps Gettin`Better” si „Dynamite”.

X-tina si-a luat foarte in serios rolul de mama si incearca sa petreaca cat mai mult timp alaturi de fiul ei, Max.

"Imi iubesc viata. (...) Cred ca e important sa impart ceea ce iubesc – ceea ce ma defineste – cu fiul meu. Prin urmare, schimb scutece si il hranesc la san, ma joc cu el si apoi merg sa-mi fac meseria. Vreau ca Max sa stie totul despre mine", a marturisit Christina Aguilera.

De asemenea, artista, care s-a maritat cu Jordan Bratman in 2005, a mai spus ca fiul ei, Max a inspirat-o pentru urmatorul material discografic.

 

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea