Showbiz

#alte-genuri #christina aguilera #videoclip #muzica #album #hit #single #internet #online

Christina Aguilera lanseaza pe net clip-ul "Keeps Gettin`Better"

Christina Aguilera a ales sa-si lanseze cel mai recent videoclip   pe Internet. Astfel, cantareata a postat clipul singleului „Keeps Gettin`Better” pe iLike.com, ieri dupa-amiaza.

iLike.com este un site social de muzica cu aplicatie Facebook, foarte cunoscut in domeniu. In noul videoclip, cantareata in varsta de 27 ani calatoreste in timp, purtand mai multe tinute specifice fiecarei perioade de timp.

„Chiar mi-a facut placere sa fac acest video”, a marturisit Aguilera. „Fiind o artista careia ii place sa se joace cu diferite look-uri, a fost amuzant sa reprezint caractere diferite in acelasi videoclip.”, a mai adaugat diva R&B.

Single-ul „Keeps Gettin`Better” va fi inclus pe CD-ul cu cele mai bune hit-uri ale artistei. Materialul discografic va contine astfel, 10 din cele mai bune piese ale Christinei plus un nou cantec, „Dynamite”. CD-ul se va gasi in magazine incepand cu 11 noiembrie.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea