Showbiz

#musical #burlesque #film #cinema #christina aguilera

Christina Aguilera - debut in cinematografie

christina aguilera isi face debutul in cinematografie in musical-ul contemporan " Burlesque ", in regia lui Steven Antin. Antin este scenaristul filmului " Erin Brockovich ", informeaza variety.com.

Artista va interpreta rolul unei tinere cantarete dintr-un mic oras de provincie, care descopera dragostea, familia si succesul intr-un club neoburlesc din Los Angeles. Filmarile la aceasta productie vor incepe la sfarsitul anului.

"Sunt foarte incantat de acest proiect. A fost realizat special pentru Christina", a declarat Clint Culpepper, directorul companiei producatoare, Screen Gems. Colaborarea intre Christina Aguilera si studiourile de cinematografie a venit intr-o perioada in care un alt film de gen, Obsessed, cu Beyonce Knowles, era in fruntea topurilor de specialitate din Statele Unite.

De-a lungul carierei sale, Christina Aguilera a castigat patru premii Grammy, un premiu Latin Grammy si a vandut peste 25 de milioane de albume. Vedeta nu a jucat insa in niciun film pana inprezent, cu toate ca a imprumutat vocea sa unui personaj din filmul Shark Tale.
 
Urmareste trailerul filmului Shark Tale:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea