Showbiz

#cavalerul negru #the dark knight #christian bale #intimitate

Christian Bale vrea sa i se respecte intimitatea

Frumos tare le sta vedetelor sa se certe ca la usa cortului, totul spre deliciul spectatorilor. Dupa incidentul produs cu putin timp in urma, la Londra, in care starul din The Dark Knight a fost acuzat de catre mama si sora sa de agresiune , situatia a inceput sa se limpezeasca.

Christian Bale a declarat public ca problemele sale cu familia sunt personale.Actorul a recunoscut ca le-a impins si imbrancit pe cele doua femei. Surse judiciare au relatat ca lui i s-au cerut 100.000 de lire sterline, pentru a-i ajuta pe copiii surorii sale, Sharon. In plus, la Barcelona, la intrebarea legata de presupusa agresiune, Bale le-a replicat jurnatistilor ca vrea sa se concentreze asupra promovarii filmului: “V-as ruga sa-mi respectati intimitatea”.

Christian Bale a petrecut patru ore in inchisoare pana sa fie eliberat conditionat, in urma scandalului provocat. Probabil ca de acum incolo se va gandi de doua ori inainte sa actioneze conform impulsurilor. Pentru ca legile se aplica si in cazul starurilor…

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer The Dark Knight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea