Showbiz

Christian Bale - ingrozit de Batman

Actorul britanic Christian Bale a marturisit de curand ca a fost nevoit sa recurga la sesiuni de meditatie pentru a putea intra in costumul lui Batman, pentru ca nu a vrut ca frica de spatii inguste sa-l coste primirea rolului.

Actorul a declarat ca a fost de-a dreptul ingrozit cand a trebuit sa imbrace pentru prima data costumul celebrului supererou , luptandu-se cu propriul psihic pentru a-s invinge teama. "Stateam si ma uitam la cei care realizau costumul si atunci m-am gandit ca nu o sa mearga. Sunt claustrofob, nu voi putea respira, deja ma doare capul si totul va iesi cat se poate de prost”, a spus Bale.

In cele din urma, Christian Bale si-a depasit teama si a invatat sa se relaxeze in timp ce era imbracat in costumul lui Batman.

Cel mai recent film al seriei Batman, The Dark Knight, in regia lui Christopher Nolan, va fi lansat pe marile ecrane din Romania pe 25 iulie 2008, la o saptamana dupa premiera americana. Din distributia mega-productiei mai fac parte Michael Caine, Gary Oldman, Maggie Gyllenhaal si regretatul Heath Ledger.

Trailer The Dark Knight


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea