Showbiz

#batman #dark knight #christian bale

Christian Bale - furios pe costumul lui Batman

Actorul Christian Bale nu a ascuns secretul furiei personajului Batman din primul film al noii serii regizate de Christopher Nolan , ci a marturisit sincer ca de vina pentru atitudinea sa, a fost costumul prea stramt. Bale s-a simtit ca intr-o cusca atunci cand a fost nevoit sa imbrace costumul legendarului supererou si a avut nevoie de sase oameni pentru a intra in el.

Asa ca, pentru continuarea lui Batman Begins, actorul a insistat sa aduca unele modificari celebrului costum si a inceput cu masca supereroului. Bale a spus ca in vechiul costum se simtea ca si cum ar fi facut scufundari . "Nu puteam sa-mi misc capul, parca eram turnat in costum. Am avut dureri de cap pe aproape tot parcursul filmarilor", si-a amintit starul.

Astfel, Christian Bale a folosit acest mic inconvenient drept resursa pentru a-si alimenta furia pe care personajul sau trebuia s-o afiseze in film. "M-am folosit de faptul ca masca era incomoda. Batman este un personaj furios, iar datorita costumului, nici nu a trebuit sa simulez aceasta atitudine", a mai spus actorul.

The Dark Knight va fi lansat in cinematografele americane la sfarsitul saptamanii viitoare, pe 18 iulie, iar in Romania va ajunge pe 25 iulie.

Trailer The Dark Knight


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea