Showbiz

#the legend #chun-li #street fighter #charlie nash #american pie #chris klein

Chris Klein si tratamentul impotriva timiditatii

Actorul american Chris Klein adora sa joace roluri "amuzante si periculoase" pentru ca, in opinia sa, acestea sunt “tratamente impotriva timiditatii”, scrie femalefirst.co.uk.

Vedeta din American Pie a declarat ca nu a stat foarte mult pe ganduri cand i s-a oferit sansa de a juca in filmul Street Fighter: The Legend of Chun-Li, pentru ca rolul interpretat de el -  Charlie Nash – este diferit fata de propria personalitate.

"M-am distrat foarte mult la filmari. In general sunt o persoana timida cand vine vorba de astfel de lucruri. Singura asemanare dintre mine si personajul Charlie Nash este ca amandoi ne iubim meseria”, a declarat actorul Chris Klein.

Actorul a mai discutat si despre antrenamentele intensive care le-a urmat pentru a se pregati pentru acest rol.

class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/klein" title="klein">klein " title="klein">Klein a declarat pentru site-ul moviehole.com: "Pe langa timpul petrecut la repetitii, care a fost crucial – pentru ca incercam sa capturam adancimile emotionale ale personajelor – pot spune ca am muncit foarte mult. Apoi au urmat antrenamentele tactice cu pistolul. Am vrut sa ma asigur ca sunt apt sa joc rolul unui agent Interpol.”

"El este un superstar cand vine vorba de folosirea pistolului, iar eu nu sunt genul de persoana care se poate mandri cu o asemenea abilitate. Asa ca a fost foarte important pentru mine sa invat toate aceste lucruri.”

Urmareste trailerul filmului Street Fighter: The Legend of Chun-Li

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea