Showbiz

#alte-genuri #r&b #chris brown #rihanna #proces #decizie #judecatorie #avocat #arest #inchisoare #monden #hip hop

Chris Brown risca sa petreaca 5 ani dupa gratii

Joi, 5 martie 2009 , Chris Brown a avut prima infatisare la curtea judecatoreasca din Los Angeles, in procesul inaintat acestuia pentru vatamare corporala si amenintari criminale.

In cadrul acestei intrevederi s-a decis ca artistul sa ramana in continuare in libertate. Un reprezentant al curtii i-a recomandat rapper-ului ca in acest timp sa nu hartuiasca, ameninte sau sa faca rau cuiva.

Mai mult decat atat, se pare ca la cererea unuia dintre avocatii care o reprezinta pe Rihanna, lui Chris Brown nu i s-a interzis sa intre in contact cu solista.

Chiar s-asa, Donald Etra, avocatul Rihannei nu a dorit sa spuna daca artista va depune marturie impotriva rapperului sau daca se va intoarce la el.

Urmatoarea infatisare va avea loc pe 6 aprilie. Daca se va dovedi ca artistul este vinovat, acesta risca o pedeapsa de pana la 4 ani si 8 luni de inchisoare.

In raportul intocmit in cazul Chris Brown vs. Rihanna, detectivul De Shon Andrews a precizat ca rapper-ul a lovit-o pe cantareata cu capul de parbriz , dupa care i-a dat un pumn, continuand sa conduca. Mai mult, acesta a muscat -o de ureche si a incercat sa o sufoce, dupa ce a realizat ca Rihanna i-a luat cheile de la masina.

Din acelasi raport mai reiese ca artista aproape ca si-a pierdut cunostiinta, dar, chiar si asa a incercat sa se apere pe cand se afla in masina cu Chris Brown.

Se pare insa ca Rihanna a uitat aceste „mici" detalii, avand in vedere ca la nicio luna de la incident s-a intors la rapper, precizand ca nu poate trai fara acesta. Ieri, presa de scandal anunta ca cei 2 s-ar fi casatorit in secret la resedinta din Miami a prietenului lor, P. Diddy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea