Showbiz

#politie #monden #bataie #agresiune #conflict #arest #declaratie #chris brown #rihanna #r&b #alte-genuri #hip hop

Chris Brown regreta ca a snopit-o in bataie pe Rihanna

Dupa o saptamana de la arestarea sa, Chris Brown ( foto ) a facut prima declaratie privind incidentul cu iubita sa, Rihanna.

Prin aceasta declaratie, artistul si-a exprimat regretul pentru cele petrecute si a marturisit ca isi doreste foarte mult sa devina o persoana mai buna.

„Cuvintele nu pot exprima regretul si tristetea in legatura cu cele intamplate. Urmez sfatul pastorului meu, mamei si celor dragi si doresc, cu sprijinul lui Dumnezeu, sa devin o persoana mai buna", a precizat Chris Brown in declaratie.

Chris a mai adaugat ca toate comentarile facute pe si pe profilul sau de pe Facebook sunt niste minciuni .

„Mult din ceea ce s-a speculat pe bloguri sau in media nu este adevarat. Desi as dori mult sa pot vorbi despre ce s-a intamplat, pana nu se rezolva partea legala, nu pot sa spun decat ca nu am scris, nu am postat nimic pe Facebook, pe bloguri sau in alta parte. Toate mesajele aparute cu numele meu, sunt falsuri", a completat artistul.

Chris Brown a fost arestat saptamana trecuta, fiind acuzat ca a amenintat-o cu moartea pe Rihanna. Acesta s-a predat de bunavoie si a fost eliberat pe cautiune , contra sumei de 50.000 $. Artistul va trebui insa sa apara in fata curtii judecatoresti pe 5 martie.

In tot acest timp, Rihanna se afla la Barbados. Tatal acesteia a confirmat faptul ca artista are urme de lovituri pe corp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea