Showbiz

#conflict #bataie #relatii #cuplu #impresar #tina davis #barfe #monden #chris brown #rihanna #alte-genuri #r&b #pop #hip hop

Chris Brown o lasa pe Rihanna pentru impresara de 40 ani

Telenovela Chris Brown – Rihanna continua. Ultima barfa? Chris a lasat-o de izbeliste pe cantareata, inca in convalescenta dupa bataia administrata de acesta, pentru impresara lui, Tina Davis .

In urma cu o luna, Chris Brown (19 ani) a snopit-o in bataie pe iubita lui, Rihanna (21 ani), in urma unui conflict. Ulterior, dupa ce a fost arestat si pus sub acuzatie pentru violenta si intentii criminale, rapper-ul ar fi fost iertat de diva si chiar s-ar fi casatorit cu aceasta in secret.

Ca mai apoi sa se afle ca motivul certei dintre cei 2 indragostiti ar fi fost un mesaj primit pe mobilul lui Chris de la impresara lui, Tina Davis. S-a mai precizat ca tanarul ar fi intretinut relatii sexuale in trecut cu respectiva femeie. De aici s-a ajuns la ideea ca rapper-ul  s-a cuplat cu Tina Davis, in varsta de „doar” 40 ani.

Prin presa se zvoneste ca anuntul l-ar fi facut chiar Chris Brown, care se pare ca nu poate uita momentele pasionale petrecute alaturi de Tina. Rihanna nu a vrut sa faca niciun comentariu referitor la intentiile fostului ei iubit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea