Showbiz

#chris brown #bone deep #matt dillon #thriller

Chris Brown joaca alaturi de Matt Dillon in "Bone Deep"

Chris Brown, starul din Stomp the Yard , va juca in thriller-ul Bone Deep , pentru compania Screen Gems.

Brown se va alatura astfel unei distributii din care mai fac parte actorii Matt Dillon, Idris Elba si rapper-ul T.I. Filmul, regizat de John Lussenhop, are in prim-plan actiunile unui grup de raufacatori ce pun la cale un jaf de zile mari. Pe urmele lor se afla doi detectivi pusi pe fapte.

Chris Brown va fi unul din memebrii grupului de jefuitori si unul dintre producatorii executivi ai productiei, in timp ce Matt Dillon va juca rolul unuia dintre detectivi.

Brown a debutat in drama Stomp the Yard, care a avut incasari de peste 60 de milioane de dolari, si a mai jucat in comedia This Christmas. Urmatorul sau proiect cinematografic va fi drama cu subiect sportiv, Phenom, in care interpreteaza rolul unui jucator profesionist de fotbal american.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea