Showbiz

#rock #cadou #chitara #nazareth #fani #romani #concert #bucuresti #26 aprilie 2009

Chitare cadou de la Nazareth pentru fanii romani

Chitara solo si chitara bas ce vor fi folosite de legendara formatie rock Nazareth în concertul sustinut la Bucuresti pe data de 26 APRILIE 2009 vor putea putea ajunge in mainile a doi fani romani.

Intra in competitie cei care isi cumpara din timp bilet la concertul Nazareth. In urma unei tombole vor fi anuntati cei 2 castigatori ai instrumentelor muzicale pe care vor canta cei de la Nazareth la Bucuresti. Castigatorii vor fi anuntati pe 19 aprilie la Magic FM.

Concertul Nazareth este programat sa aiba loc la Arenele Romane din Capitala. Incalzirea va fi facuta de formatia romaneasca Trooper. Accesul publicului va fi permis incepand cu ora 19.00. Show-ul face parte din turneul 40th Anniversary Tour inceput in pe 25 ianuarie 2008 in Suedia.

Pretul biletelor pentru concertul de la Arene este de 80 RON (pana pe 26 aprilie) si 90 RON (in ziua evenimentului). Biletele poti fi achizitionate online pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro , www.blt.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro . In Bucuresti biletele se vand in reteua Diverta, in incinta hotelului Ibis (sediul bilete.ro).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea